Safety

DECLARATIA DE POLITICA DE SIGURANTA OPERATIONALA

Conducerea R.A.Aeroportul Tulcea Delta Dunarii este preocupata de mentinerea si imbunatatirea nivelului de siguranta, urmarind repectarea cerintelor in domeniul sigurantei si imbunatatirea continua a performantelor in domeniu. Ea este responsabila pentru desfasurarea in conditii de siguranta a activitatilor cuprinse in obiectul sau de activitate, siguranta operatiunilor fiind prioritara in fata oricaror cerinte de ordin comercial, operational, de mediu sau de sindicat.
Toti angajatii sunt responsabili pentru siguranta propriilor actiuni. Furnizorii externi de servicii si produse sunt obligati sa respecte cerintele privind siguranta operationala in acest sent intocmind Manualul Operational si Programul de Securitate proprii, raspunzand civil si penal pentru actiunile care aduc atingerea sigurantei operationale a Aeroportului.

Obiective:
– sa implementeze un sistem de management al sigurantei – sa pastreze riscurile de accidente, incidente la sol in niste limite acceptabile – sa faca o evaluare a riscurilor prezente si viitoare – sa constientizeze la nivelul tuturor angajatilor importanta sigurantei operationale si a necesitatii respectarii procedurilor operationale, a reglementarilor in vigoare si a standardelor in domeniu

In ziua de azi calatoria cu avionul este cea mai sigura forma de transport existenta. Urmand cu strictete reglementarile internationale de la bun inceput, Aeroportul Tulcea Delta Dunarii este responsabil sa asigure ca siguranta in aviatie este prioritatea numarul unu. Complexitatea rezultata din cresterea traficului aeriant si a dezvoltarii tehnologice a demonstrat inca odata necesitatea unor eforturi coordonate pentru a spori siguranta.

Director General