ADMINISTRATIVE TERMS

Declaratie

Aeroportul Tulcea este destinat uzului public si va fi pus la dispozitia oricarui operator aerian in conditii egale si nediscriminatorii in orice perioada de timp cat este disponibil pentru aterizarea si decolarea aeronavelor in traficul intern si international de pasageri, marfa si posta, in conditiile respectarii actelor normative specifice domeniului aeronautic civil Romania, a reglementarilor internationale si a reglementarilor interne specifice.

Conducerea R.A.Aeroportul Tulcea Delta Dunarii este preocupata de mentinerea si imbunatatirea nivelului de siguranta, urmarind respectarea cerintelor in domeniul sigurantei si imbunatarirea continua a performantelor in domeniu. Ea este responsabila pentru desfasurarea in conditii de siguranta a activitatilor cuprinse in obiectul sau de activitate, siguranta operatiunilor fiind prioritara in fata oricaror cerinte de ordin comercial, operational, de mediu sau sindical.

Accesul pe piata serviciilor de handling la sol pe aerodrom se va face conform RACR - APSH ed. 02 / 2006 aprobata prin Ordinul MTCT NR.2458 din 18.12.2006 publicat in Monitorul Oficial nr. 1053 / 29.12.2006.
Folosirea aeroportului de catre operatorii aerieni se face cu consimtamantul administratiei aeoportului.
Pentru acei utilizatori care nu respesca conditiile d eplata a tarifelor aeroportuare, aeroportul isi rezerva dreptul de a reduce, limita asu opri complet efectuarea de servicii.

Director General
Albu Constantin